Despre noi

Îți mulțumim că te interesezi de istoria companiei noastre. Vom încerca să nu te dezamăgim. Așadar, poți afla că din 2009 compania Hidrostart este distribuitor și importator exclusiv a brandului Heliflex, prezent în peste 40 de țări ale lumii.

Heliflex înseamnă furtun și accesorii de calitate superioară, calitățile cărora au fost demonstrate de-a lungul timpului, iar pentru că ne-am dorit ca tu să ai parte de tot ce-i mai bun, am ales să îți oferim aceste produse de clasă premium la cele mai accesibile prețuri.

Apoi am văzut că pentru o grădină frumoasă nu ai nevoie doar de produse de calitate, ci și de experiența unor profesioniști. Am decis, deci, să împărțim experiența noastră cu tine. Din 2010 îți oferim servicii de irigare, servicii de design, îți semănăm gazonul, avem grijă de grădina ta în orice perioadă din an și ori de câte ori aceasta are nevoie.

Între timp ne-am lărgit și gama de produse. Acum îți putem oferi urmatoarele produse:

-Irigare HUNTER

-Tehnica HONDA


-GIANNI FERRARI

-GRILLO

-BCS

-MOSA

-Castellari

-Caravaggi

-Sisteme de irigare prin picurare

-Seminte de iarba Barenbrug

-Ingrasaminte si fertilizare

-Fitinguri din alamă, PPR, compresiune, robineți, teava

și tot sortimentul de articole pentru lucrări industriale și inginerești. Suntem mândri că avem parteneri pe întreg teritoriul țării, cu care am stabilit de-a lungul timpului relații de colaborare de durată.

Încercăm să devenim pentru tine mai buni și mai buni, de aceea îți mulțumim că ești interesat de ofertele noastre.

Rămâi alături de noi, iar noi îți vom pregăti cele mai bune oferte, cele mai accesibile prețuri și vom împărtăși succesele împreună!