Picurare

Sisteme de irigare prin picurare

ÎNTREBĂRI DE LA CUMPĂRĂTORI

Irigația/irigarea este o soluție suplimentară de aprovizionare a terenului cu apă, folosită în zonele în care precipitațiile naturale sunt insuficiente. Irigarea joacă un rol important în cultivarea plantelor și creșterea recoltelor. De exemplu pentru regiunile Taride din Africa, Asia și America de Sud, aceasta este singura modalitate de a cultiva eficient și durabil. În condițiile de instabilitate climaterice pe care le urmărim ultimii ani - necesitatea unui sistem de irigație devine vitală și pentru Moldova. 

TUBURI DE PICURARE PENTRU IRIGARE PRIN LA PRETURI BUNE IN CHISINAU, MOLDOVA
Tub de picurare multianual cu elemente de picurare sensibile la presiune. Potrivit pentru cultivarea fructelor si legumelor in aer liber si in sere. Picuratorul are o rezistenta excelenta la influentele termice si mecanice.

Tuburile de picurare sunt disponibile intr-o versiune anti-sifon sau optionala cu autoetansare. Capul de picurare se inchide dupa udare cu un mecanism de protectie impotriva vidului si astfel impiedica patrunderea particulelor de murdarie. Furtunul de picurare inchide capetele de picurare de indata ce presiunea scade si astfel impiedica uscarea liniilor. Aceasta optiune este ideala pentru stropiri scurte si frecvente (stropire cu impuls).
CARACTERISTICI SI BENEFICII ALE TUBURILOR DE PICURARE MULTIFUNCTIONALE
- stropire si distributie foarte uniforma a nutrientilor datorita sistemului de compensare a presiunii
- rezistenta excelenta la infundare chiar si cu apa de calitate rea
- aspirarea particulelor de murdarie in furtunul de picurare este impiedicata eficient de mecanismul de protectie impotriva vidului
- mecanism optional de protectie impotriva scurgerilor pentru a preveni golirea conductei
- protectie optima impotriva patrunderii si blocarii radacinilor
- aportul de apa prin picuratori provine din „curgerea centrala curata” a liniei de picurare
- durata lunga de viata si fiabilitate functionala ridicata pentru multi ani

Aplicatii ale tuburilor de picurare

- irigare supraterana si subterana prin picurare pentru toate culturile
- potrivita in special pentru udarea culturilor perene si a randurilor lungi
- udare la impuls
- irigare cu apa reciclata filtrata
- subirigare
- udarea copacilor
- sere

Furtunurile de picurare multianuale cu presiune compensata sunt versatile si fiabile. Datorita compensarii presiunii, acestea sunt extrem de precise in distributie, in special pe terenuri deluroase. Sunt potrivite in special pentru utilizarea pe garduri vii, arbusti, plante perene si toate randurile de copaci. Tuburile de picurare sunt ideale atat pentru instalatii subterane cat si supraterane. Sistemul de picurare controlat prin presiune este creat datorita unei membrane de silicon care garanteaza o eliberare constanta de apa in cazul unei caderi de presiune. In structura labirintului se formeaza un flux turbulent cu autocuratare, care previne formarea depunerilor. Fiecare picurator are un filtru incorporat care reduce foarte mult sansa de infundare chiar si in cazul apei de calitate slaba. Dispunerea a trei orificii pe picurator garanteaza o instalare rapida si usoara in sistem. Nu este necesara o pozitionare precisa. In plus, orificiile asigura golirea automata a liniei de picurare dupa fiecare ciclu de udare. Calitatea inalta a materialului face ca tubul de picurare sa fie rezistent la stres mecanic si termic.

Современные технологии сельскохозяйственного и ландшафтного орошения, в том числе: системы капельного орошения овощей в открытом и закрытом грунте; системы капельного орошения садов и виноградников; передвижные дождевальные машины и комплекты переносных дождевальных установок; автоматизированные насосные станции и мотопомпы с дизельным, бензиновым и электрическим приводом; насосные агрегаты с приводом от вала отбора мощности трактора; системы орошения микро дождеванием и регулирования микроклимата для теплиц; ландшафтное орошение зон отдыха, дачных участков и других элитных объектов; разработка, производство и установка электронных систем мониторинга орошением в открытом и закрытом грунте с возможностью передачи и управления данными через Интернет. Официальный дистрибьютор мировых лидеров по производству ирригационного оборудования: SAB S.r.l., Agriplastic S.r.l., Aytok, Irritrol Systems, Rovatti Pump, Ocmis Irrigazione S.p.a., Scova Engineering S.p.a., Saglam Plastic, Armas Valves & Filters. Проектирование, поставка оборудования, монтаж, гарантии.