Alege produsl dorit si verifica disponibilitatea lui pe stoc

Acum poți cumpăra direct de la distribuitor si ai garantie oficiala de la HONDA POWER EQUIPMENT
Completează formularul de mai jos, noi te vom contacta în scurt timp
model de motor

RECUNOAȘTE MOTORELE DE MARCĂ FALSE.„CHINEZE” de motoarele de firmaÎn prezent, lumea modernă și piețele interne au fost inundate cu un număr mare de mărci noi de unități electrice fabricate în China. Cele mai active dintre ele: Lifang, Zen Sheng, Loncin, Changfa, Lautop, Kama - în total, peste 150 de firme și „firmulite” produc copii ale motoarelor și unităților electrice ale renumitelor companii japoneze HONDA și YANMAR.
Unitățile electrice chinezești sunt atractive pentru designul lor neobișnuit, prezența multor opțiuni și, în același timp, prețul nebun de ieftin. Producătorii acestei țări „celeste” au învățat rapid să copieze și să asambleze motoare și unități electrice și să pună această afacere pe „flux”. Dar absolut toate produsele fabricate sunt produse fără licență care sunt doar superficial aproape de original, indiferent de ceea ce vă spun „în secret” vânzătorii acestor produse. Principalele probleme care se vor manifesta în timpul funcționării sunt inițial stabilite în proiectare - acestea sunt abateri semnificative ale proceselor de producție de la normele și cerințele tehnice și tehnologice, deoarece o copie geometrică a aspectului nu poate fi o copie exactă a tehnologiilor și materialelor.
Abaterile permise conduc la defecțiuni premature, și în consecință, la costuri suplimentare pentru reparații, pentru eliminarea consecințelor situațiilor de urgență. De regulă, resursa unor astfel de motoare, dacă pot fi pornite deloc, este de 5-10 ori mai mică decât cea a prototipurilor lor.

O altă problemă operațională este lipsa interschimbabilității pieselor de schimb principale și nerepararea de către centrele de service autorizate HONDA și YANMAR.
HONDA și YANMAR acţionează în justiţie împotriva vânzării, importului și expunerii produselor contrafăcute. Aceste companii vor suspenda cooperarea cu distribuitorii și dealerii care vând, importă sau oferă produse „copiate” pentru livrare. De exemplu, produsele marca Kama care sunt copii ale produselor originale HONDA nu pot fi vândute sau utilizate în Statele Unite, deoarece aceste produse au fost interzise. Motoarele Kama au fost interzise în Africa de Sud. Germania a primit hotărâri definitive împotriva lui Kama, Zhejiang, Everfine, Mtz, D&M Motorsport și hotărâri preliminare de interzicere a Lifang, Zen Sheng, Juang, Danau, Alpha, Loncin, Changfa, Lautop.
Pentru a dezvolta noi tehnologii, producătorii HONDA și YANMAR depun eforturi mari pentru a aduce produsele la un nivel tehnologic mai înalt decât produsele altor producători și produsele contrafăcute. Nu vă lăsați de prețul ieftin și de prezența multor opțiuni suplimentare - va trebui să cheltuiți mult mai mult efort, bani și timp pentru defecțiuni premature și eliminarea consecințelor utilizării unor astfel de motoare.

Comentariul specialistului:

Reglarea tensiunii în generatoarele chineze cu care suntem familiarizați este aranjată în așa fel încât, dacă regulatorul se arde, sistemul de excitație începe să-l „comercializeze” - adică nu în termeni de rotație, ci în termeni de tensiune de ieșire. În acest caz, dacă stația este încărcată 100%, atunci consumatorii conectați au încă șansa de a nu arde de la o supratensiune teribilă, deoarece pe măsură ce crește, puterea consumată de dispozitive crește proporțional, motorul nu poate face față acesteia și reduce viteza. Dacă generatorul este încărcat ușor, atunci consumatorii conectați se sting literalmente ca niște scântei. Aceste fapte au fost obținute în perioada testelor noastre de viață și din practica reparării unui număr de centrale electrice.
Cum să distingem un fals de Honda original
Când cumpărați un generator, ar trebui să acordați atenție motorului și generatorului (alternatorului). Generatoarele Honda reale au marcaje și caracteristici clare, o descriere detaliată, un pașaport de produs. Motorul are o gravură cu numărul motorului și o inscripție turnată cu caroseria în sine, pe care scrie HONDA. Ar trebui să acordați atenție acestui lucru, este important. 1) Turnați inscripția Honda și nu un autocolant Honda pe motor în sine. 2) Folosind numărul motorului de pe site-ul https://www.honda.co.ru, puteți verifica autenticitatea motorului, dacă aceste informații nu sunt disponibile, puteți raporta în siguranță acest lucru agențiilor de aplicare a legii cu o declarație despre fraudă. Pe echipamentele contrafăcute, marcajul motorului și generatorului nu conține adesea nici țara de fabricație, nici caracteristicile pieselor componente. La generatoarele HONDA totul este gândit, chiar și defecțiuni sau avarii minore, în care instalația ar fi inoperabilă, sunt excluse. Cel mai adesea ambalaje false, astfel încât cumpărătorul este ușor de indus în eroare. Achiziționând generatoare de motoare Honda originale, achiziționați echipamente fiabile, de fiabilitate sporită, care vor funcționa impecabil mulți ani.