Tub irigare picurare

Tuburi pentru irigare prin picurare externa si subterana

ÎNTREBĂRI DE LA CUMPĂRĂTORI

Irigația/irigarea este o soluție suplimentară de aprovizionare a terenului cu apă, folosită în zonele în care precipitațiile naturale sunt insuficiente. Irigarea joacă un rol important în cultivarea plantelor și creșterea recoltelor. De exemplu pentru regiunile Taride din Africa, Asia și America de Sud, aceasta este singura modalitate de a cultiva eficient și durabil. În condițiile de instabilitate climaterice pe care le urmărim ultimii ani - necesitatea unui sistem de irigație devine vitală și pentru Moldova. 

Banda pentru irigare prin picurare/Капельная лента30см, бухта 0.8 Bar-500m
TUB picurare md sau Irigarea prin picurare cu tub permite controlul umiditatii in sol, al apei administrate, al dozelor de ingrasaminte care se aplica, al bolilor si daunatorilor.
Irigarea prin picurare presupune instalarea unor sisteme de irigare prin picurare formate din banda de irigare propriu-zisa sau tubul de picurare si accesoriile necesare montarii acestor sisteme: furtun de apa, conectori, robineti, mufe de lagatura, dopuri, etc.
Irigarea prin picurare este solutia cea mai eficienta pentru irigarea culturilor de legume in solarii si in camp, flori, vita de vie si pomi fructiferi.

Капельная лента от производителя Star Tape.
Простая конструкция, надёжнa в использовании, оптимальные характеристики для эксплуатации.
Лента – высококачественная, светостабилизированная. Толщина стенки – 40 mil. Расстояние между капельницами – 10 см. Бухта – 300, 500, 1000 метров.