Regulament clienti si Acordare de prelucrare a datelor cu caracter personal

Prin prezenta declar că îmi exprim consimțămîntul privind prelucrarea de către „HIDROSTART” SRL (operator de date cu caracter personal nr. 0001929) a datelor mele cu caracter personal ale căror subiect sunt.
În legătură cu cele indicate mai sus declar pe proprie răspundere că informația furnizată prin prezentul consimțămînt este completă, exacta și corectă. Revocarea prezentului consimțămînt va fi perfectata in forma simpla scrisa si va avea forta legala dupa inregistrarea corespunzatoare de catre operatorul de date personale de catre persoana responsabila.


1. Toate informațiile furnizate pe site-ul HIDROSTART.md: descrierea mărfurilor și imaginilor, inclusiv prețurile mărfurilor; sunt doar cu titlu informativ și în niciun caz nu reprezinta o ofertă publică, determinată de prevederile articolelor 1029 și 1161 din Codul civil al R.M. Nu. 1107 din 06.06.2002.
2. Făcând clic pe butoanele „Cumpără”, „Plasează o comandă”, „Finalizeaza comanda”, precum și completarea ulterioară a anumitor formulare, nu impune nicio obligație proprietarilor site-ului.
3. Mesajul trimis prin e-mail care contine o copie a formularului de cerere completat pe site nu este un raspuns la mesajul consumatorului sau o confirmare a comenzii de la proprietarii site-ului.
4. Toate materialele postate pe site sunt proprietatea proprietarilor site-ului, sau proprietatea organizațiilor cu care proprietarii site-ului au un acord privind amplasarea materialelor. Copierea oricărei informații poate duce la urmărire penală.
5. Înregistrându-vă pe site sau lăsând într-un fel sau altul informațiile dumneavoastră personale, dati dreptul angajaților companiei de a vă prelucra informațiile personale.

Pentru informații detaliate despre disponibilitatea și costul acestor bunuri, precum și pentru a clarifica culoarea, datele tehnice și alte caracteristici ale mărfurilor, vă rugăm să contactați consultantul (managerul) la telefon: +373 (22) 00 22 08 sau 079 20 20 80
Caracteristicile, echipamentul și designul produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.
Înainte de a cumpăra sau de a accepta mărfurile, este necesar să se efectueze o inspecție amănunțită a bunurilor în sine.
Firma Hidrostart.md livreaza marfa la usa biroului sau acasa.
IMPORTANT! Suma minima de comanda pentru livrare in Chisinau este de 500 lei. Livrarea se face in raza orasului Chișinău in 5 zile. Pe teritoriul tarii livrarea dureaza de la 7-10 zile lucratoare(detaliile se discuta cu managerul). Costul livrării va fi determinat în funcție de distanța de transport, de dimensiunile încărcăturii, precum și de volumul de muncă al lucratorilor companiei. Prin urmare, costul livrării se negociază cu operatorul după plasarea unei comenzi. Legatura cu un consultant se poate realiza prin e-mail hidrostartsrl@gmail.com sau la telefon +373 (22) 002 208 / +373 (79) 202080