IRIGARE PRIN PICURARE

IRIGATII PRIN PICURARE

Sisteme de Irigatii prin picurare, tub si banda de picurare, picuratori exteriori, fitinguri picurare si accesorii picurare.

Linie de picurare tip plata pentru sisteme de irigatii.
Depozitul de Irigatii HIDROSTART.MD furnizeaza banda de picurare la diverse debite, distante intre picuratori si grosimi la preturi de producator. Pentru detalii suplimentare in legatura cu produsele comercializate prin intermediul magazinului online Depozitul de Irigatii (pret banda picurare, debit banda de picurare, distanta picuratori banda, grosime banda picurare, pentru diverse configuratii a liniilor de irigatii cu banda de picurare, termene si/sau conditii de livrare particulare), va rugam sa ne contactati

Tub de picurare irigatii pentru picuratori exteriori.
Depozitul de Irigatii furnizeaza tuburi de picurare si tub orb pentru picuratori exteriori la diverse debite, distante intre picuratori si grosimi. Pentru detalii suplimentare in legatura cu produsele comercializate prin intermediul magazinului online Depozitul de Irigatii (pret tub de picurare, tub de picurare orb, debit tub de picurare, distanta picurator tub, grosime tub de picurare, pentru diverse configuratii a liniilor de irigatii cu tub de picurare, termene si/sau conditii de livrare particulare), va rugam sa ne contactati

Accesorii picurare sisteme de irigatii picurare tub banda.
Depozitul de Irigatii comercializeaza accesorii de picurare pentru sisteme de irigatii sere, solarii la cele mai mici preturi. Pentru detalii suplimentare in legatura cu produsele comercializate prin intermediul magazinului online Depozitul de Irigatii (accesorii picurare, sisteme picurare, pret accesorii picurare, termene si/sau conditii de livrare particulare), va rugam sa ne contactati folosind acest formular.

FILTRE Y
Filtre y sita disc sisteme de irigatii si instalatii.
Depozitul de Irigatii comercializeaza filtre y cu sita sau disc pentru instalatii de filtrare si sisteme de irigatii la cele mai mici preturi. Pentru detalii suplimentare in legatura cu produsele comercializate prin intermediul magazinului online Depozitul de Irigatii (filtru y irigatii, filtru y picurare, filtre y pret, filtre y debit, filtru y aspersie, termene si/sau conditii de livrare particulare), va rugam sa ne contactati folosind acest formular.

Teava polietilen pentru magistrale si sisteme de irigatii

Tot ce trebuie să cunoști despre sisteme de irigare

Irigația/irigarea este o soluție suplimentară de aprovizionare a terenului cu apă, folosită în zonele în care precipitațiile naturale sunt insuficiente. Irigarea joacă un rol important în cultivarea plantelor și creșterea recoltelor. De exemplu pentru regiunile aride din Africa, Asia și America de Sud, aceasta este singura modalitate de a cultiva eficient și durabil. În condițiile de instabilitate climaterice pe care le urmărim ultimii ani - necesitatea unui sistem de irigație devine vitală și pentru Moldova.


Irigatii HIDROSTART.MD comercializeaza sisteme de irigatii prin picurare, tub de picurare, banda de picurare si picuratori exteriori.
In categoria IRIGATII PRIN PICURARE sunt prezentate produsele si caracteristicile tehnice aferente pentru diverse tipuri de tuburi de picurare, respectiv debitul picuratorilor, distanta intre picuratori, grosimea tubului de picurare si fitingurile necesare pentru functionarea unui sistem de irigatii prin tub de picurare. In mod similar, pentru banda de picurare sunt prezentate grosimea bandei, distanta intre picuratori si debitul livrat de picuratori.
Produsele comercializate de Depozitul de Irigatii se refera inclusiv la accesoriile necesare sistemelor de irigatii prin picurare, tub de picurare orb si diverse tipuri de picuratori exteriori, cu debit reglabil sau fix si cu presiune compensata.

Tuburi de picurare, tub orb pentru picuratori exteriori la diverse debite, distante intre picuratori si grosimi;
Robineti tub picurare, start-conector tub, garnitura tub picurare, carlig de ancorare, dop si fitinguri tub picurare;
Banda de picurare la diverse debite, distante intre picuratori si grosimi;
Robineti banda picurare, start-conectori banda, dopuri de capat banda si fitinguri banda de picurare;
Picuratori exteriori, de tip fix sau reglabil, cu diverse debite;
Accesorii de picurare pentru sisteme de irigatii sere, solarii.
Sistemul de irigatii prin picurare consta in distribuirea apei in apropierea plantelor, in principal in zona de dezvoltare a radacinilor. Prin tehnologia de udare prin picurare se poate asigura intr-un mod eficient controlul cantitatii de apa necesare pentru cultura, in functie de capacitatea de absorbtie a solului si evaporare.
Sistemele de irigatii prin picurare indiferent daca sunt cu tub de picurare sau banda de picurare, se preteaza la aproape orice tip de cultura. Sistemul de irigatii prin picurare poate fi complet automatizat inclusiv pentru dozarea corecta a substantelor fertilizante (fertirigare), iar cultura indiferent de tip, poate fi operata mecanizat.
Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare sistemele de irigatii prin picurare (solutii echipamente, tehnologii, oferte tehnice, cotatii de pret, proiectare sau consultanta in ceea ce priveste oportunitati de finantare nerambursabile), va rugam se ne contactati.

Irigare picurare cu furtunuri picurare, tub picurare si banda picurare