Click to order
Comanda
Total: 
Nume
Email
Telefon
Livrare
Payment method

IRIGARE PRIN PICURARE

IRIGATII PRIN PICURARE


HIDROSTART.MD comercializeaza sisteme de irigatii prin picurare, tub de picurare, banda de picurare si picuratori exteriori.

Si daca ești în căutare de Sisteme de irigație? Ai accesat site-ul potrivit! În magazinul Hydrosystems poți cumpăra Sisteme de irigație de orice capacitate și pentru orice necesitate. Dacă ai nevoie de consultație privind alegerea produselor potrivite, ne poți contacta prin telefonul indicat pe site sau pe rețelele de socializare. 


In categorieф IRIGATII PRIN PICURARE sunt prezentate produsele si caracteristicile tehnice aferente pentru diverse tipuri de tuburi de picurare, respectiv debitul picuratorilor, distanta intre picuratori, grosimea tubului de picurare si fitingurile necesare pentru functionarea unui sistem de irigatii prin tub de picurare. In mod similar, pentru banda de picurare sunt prezentate grosimea bandei, distanta intre picuratori si debitul livrat de picuratori.
Produsele comercializate de Depozitul de Irigatii se refera inclusiv la accesoriile necesare sistemelor de irigatii prin picurare, tub de picurare orb si diverse tipuri de picuratori exteriori, cu debit reglabil sau fix si cu presiune compensata.Irigare picurare cu furtunuri picurare, tubu picurare  si banda picurare