Robinet egal compresiune, PN16

995711
MDL
MDL
Este fabricat din materie primă de polipropilenă de înaltă calitate, care este rezistent la impact.

Este posibil să se asigure fluxul de pe ambele părți ale supapei.

Nu provoacă pierderi de presiune și debit în trecerea fluidului.

Oferă o instalare ușoară în sistemul dumneavoastră.

Este produs din cauciuc cu inele O și asigură etanșare la presiune ridicată.

Nu conține compuși nocivi care pot schimba mirosul și gustul apei.

ROBINETI FITINGURI

ROBINETI FITINGURI
Robineti pehd, robineti pvc, fitinguri pehd, fitinguri pvc pentru sisteme de irigatii prin aspersie, microaspersie, ceata sau picurare.
Depozitul de Irigatii HIDROSTART SRL comercializeaza robineti din material PE si PVC, fitinguri PE si PVC pentru sisteme de irigatii prin aspersie, picurare sau ceata.
Robineti si fitinguri PEHD si PVC pentru sisteme de irigatii:
  • robinet PEHD – in gama de diametre ½” – 2” cu filet exterior sau interior;
  • fitinguri PEHD – cot, teu, adaptor, mufe, nipluri, in gama de diametre ½” – 2”;
  • robinet PVC – in gama de diametre 1½” – 3” cu filet exterior sau interior;
  • fitinguri PVC – prin lipire sau cu filet (filet exterior sau interior), in gama de diametre 1½” – 3”.
Toate produsele prezentate sunt comercializate de Depozitul de Irigatii pentru diverse diametre, clase de presiune sau material. Gama de diametre si fitinguri pentru robinetii din PEHD este ½” – 2” iar pentru robinetii si fitingurile din PVC este 1 ½” – 3”.
Robinetii PEHD si fitingurile PEHD se pot utiliza in orice sistem de instalatii casnic, rezidential sau in sistemele de irigatii prin aspersie sau picurare.
Robinetii PVC si fitingurile PVC se pot utiliza la realizarea capetelor de control pentru fertirigare sau in cadrul sistemelor de instalatii casnice sau rezidentiale.
In functie de complexitatea si natura lucrarii, in urma unei analize tehnice, Depozitul de Irigatii va poate recomanda cel mai eficient tip de material necesar pentru sistemul de irigatii sau fertirigare.
Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare la robineti si fitinguri PEHD sau PVC pentru diferite sisteme de irigatii prin picurare sau aspersie (solutii echipamente, tehnologii, oferte tehnice, cotatii de pret, proiectare sau consultanta in ceea ce priveste oportunitati de finantare nerambursabile), va rugam se ne contactati.