meniu
Click to order
Comanda
Total: 
Nume
Email
Telefon
Livrare
Payment method

Generator de curent Honda 7000 W, gama “Open Frame” ECT 7000K1 GVW

MDL
MDL

Generator de curent Honda 7000 W, gama “Open Frame” ECT 7000K1 GVW


Generatoare OPEN FRAME HONDA

Generatorul de curent Honda 7000 W, gama “Open Frame” ECT 7000K1 GVW este conceput pentru medii dure și pentru utilizarea la exterior.


100% Honda, păstrează-l!

Generatoarele Honda sunt de încredere în întreaga lume, fac față oriunde și de câte ori este nevoie. Deci, oriunde te-ai afla, te poți baza pe generatorul de curent Honda 7000 W, gama “Open Frame” ECT 7000K1 GVW pentru a-ți oferi puterea de care ai nevoie, chiar și în cele mai dificile împrejurări.


Investiți doar într-un Honda autentic.

Când vine vorba de un generator pentru șantier, nu doriți să faceți rabat la calitate. Alegeți întotdeauna un produs Honda acolo unde lucrările trebuie să fie realizate cu minimum de riscuri. Generatoarele Honda sunt robuste și întotdeauna gata de utilizare fără nici un efort suplimentar.


Mai multă energie

Simplitatea și eficiența costurilor merg mână în mână cu un generator Honda. Puterea produsă este perfectă pentru sarcini rezistive, cum ar fi burghie, fierăstraie circulare și alte utilaje specifice. Regulatorul automat de tensiune (AVR) permite o mai bună consistență și stabilitate a ieșirii, oferind un val stabil de putere curată. Generatorul de curent Honda 7000 W, gama “Open Frame” ECT 7000K1 GVW îmbunătățește performanța consumatorilor, cum ar fi compresoare, aparate de sudură sau turnuri de iluminat.