servicii de instalare gazon

În primul rând, pentru instalarea gazonului rulou de la compania Hidrostart SRL, trebuie să aveți pregătit terenul în prealabil. Acesta ar trebui să fie nivelat, curat și fără pietre sau resturi de alte plante.
În primul rând, pentru instalarea gazonului rulou de la compania Hidrostart SRL, trebuie să aveți pregătit terenul în prealabil. Acesta ar trebui să fie nivelat, curat și fără pietre sau resturi de alte plante.

Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a instala gazonul rulou:

Măsurați suprafața pe care doriți să o acoperiți cu gazon rulou, astfel încât să puteți comanda suficient material pentru a acoperi întreaga suprafață.
Comandați gazonul rulou de la Hidrostart SRL și asigurați-vă că îl primiți la timp pentru a-l instala cât mai curând posibil.
Înainte de instalare, udă bine zona unde va fi instalat gazonul rulou.
Începeți instalarea gazonului rulou de la marginea zonei și lucrați treptat spre centrul zonei. Rulați rolele de gazon peste suprafața udă și asigurați-vă că sunt lipite strâns unele de altele. Dacă este necesar, tăiați-le cu un cuțit ascuțit pentru a se potrivi perfect în zona de instalare.
După ce ați instalat întregul gazon rulou, presați bine gazonul rulou pe teren, pentru a asigura contactul maxim între gazon și sol.
Udă bine suprafața, în special în primele săptămâni, pentru a ajuta la prinderea rădăcinilor gazonului în sol.
După instalare, evitați să mergeți pe gazonul proaspăt instalat timp de cel puțin două săptămâni, astfel încât să nu deteriorați gazonul rulou în timp ce rădăcinile se prind în sol.
Este important să urmați instrucțiunile de instalare de la Hidrostart SRL și să acordați atenție întreținerii ulterioare a gazonului rulou, pentru a vă asigura că veți avea un gazon frumos și sănătos pe termen lung.

Consultanță și planificare:

Serviciile Hidrostart SRL

  •  Echipa Hidrostart SRL oferă consultații și planificare pentru instalarea gazonului rulou, inclusiv măsurarea suprafeței și identificarea soluțiilor potrivite pentru terenul respectiv.
  • Livrarea gazonului rulou: Hidrostart SRL oferă livrarea la domiciliu a gazonului rulou proaspăt tăiat, pentru a asigura cea mai bună calitate a produsului.
  • Pregătirea terenului: Pentru a asigura o instalare reușită a gazonului rulou, echipa Hidrostart SRL va pregăti terenul în prealabil, prin curățarea și nivelarea solului.
  • Instalarea gazonului rulou: Hidrostart SRL se va asigura că gazonul rulou este instalat corect și în conformitate cu specificațiile și nevoile clientului, inclusiv îngrijirea atentă a marginilor și suprapunerea adecvată a bucăților de gazon.
  • Îngrășăminte și irigare: După instalarea gazonului rulou, Hidrostart SRL va oferi opțiuni de îngrășăminte și irigare pentru a asigura o creștere sănătoasă și durabilă a gazonului.
  • Întreținere și reparații: Echipa Hidrostart SRL poate oferi servicii de întreținere și reparații pentru a menține gazonul rulou în cea mai bună condiție posibilă. Aceste servicii pot include tunderea, aerisirea și fertilizarea gazonului rulou, precum și reparații la zonele deteriorate sau afectate de buruieni.
Spune de ce ai nevoie, lasa  detaliile  pentru a te contacta
Făcând clic pe butonul, sunteți de acord cu termenii datelor personale