Click to order

Furtunuri pentru grădină

Furtunuri pentru casă și grădină
Furtun de gradina
Prime

Furtun pentru presiune medie, cu strat exterior galben, care face gradina ta mai sclipitoare.

Compoziție: PVC
Furtun de gradina Hidroflex
Hidroflex

ÎFurtun Hidroflex se foloseste n principal, în grădină, o serie de utilizări în casă și transportul apei în general.

Furtun flexibil fabricat din TPE (cauciuc termoplastic)
Gaz Propan-Butan
Furtun flexibil fabricat din TPE (cauciuc termoplastic), armat cu poliester, pentru alimentare din gazul din a treia generație. PROPAN Presiune maximă de lucru de 30 bar (butan și propan). Produs conform standardului EN 16436-1. Produs certificat în conformitate cu CERTIF. APLICAȚII: Conectarea la echipamente de încălzire domestică (propan și butan) pentru presiune până la 20 bari. GAMA DE TEMPERATURĂ: -10 / + 60 ° C PREZENTARE: Culoare: negru, cu bandă portocalie longitudinală. Disponibil în lungimi de 25 de metri. Ambalaj unic și revoluționar. Cutia oferă o utilizare adecvată la punctul de vânzare. Formatul ajută operatorul la vânzarea furtunului și protejează furtun în depozit. Notă: alte lungimi disponibile la cerere.
Furtun pentru pulveriztor
Helivil P-80
Furtun flexibil fabricat din PVC cu NBR (cauciuc nitrilic) și armat cu fire de poliester. Fabricat conform standardelor ISO 1401. APLICAȚII: Utilizată în principal pentru pulverizarea agricolăși pentru motor cu presiune INALTA 250 BARI la pulverizare TEMPERATURĂ Gama: -10 / + 55 ° C PREZENTARE: Culoare: galben cu dungă albă. Disponibil înlungimi de 50 și 100 de metri. Ambalaj: folie PE și curea. Notă: alte culori, diametre și lungimi disponibilela cerere.
Furtun de gradina 
Smartflex

Furtun pentru presiune medie, cu

 strat exterior galben, albastru sau verde cu impletitura tricot.

Compoziție: PVC.

Furtun de gradina
Vita

 furtun de udare pentru grădină, armat cu plasă din poliester;

• transportul lichidelor alimentare corespunzătoare simulatoarelor alimentare A, B și C în condiții OM2 în conformitate cu regulamentul UE 10/2011;

• pentru aprovizionarea cu apă și alte lichide în agricultură.