Furtunuri pentru grădină

Furtunuri pentru casă și grădină
Furtun de gradina

Furtun pentru presiune medie, cu strat exterior galben, care face gradina ta mai sclipitoare.

Compoziție: PVC
Cumpără
Furtun de gradina Hidroflex

ÎFurtun Hidroflex se foloseste n principal, în grădină, o serie de utilizări în casă și transportul apei în general.

Cumpără
Furtun flexibil fabricat din TPE (cauciuc termoplastic)
Furtun flexibil fabricat din TPE (cauciuc termoplastic), armat cu poliester, pentru alimentare din gazul din a treia generație. PROPAN Presiune maximă de lucru de 30 bar (butan și propan). Produs conform standardului EN 16436-1. Produs certificat în conformitate cu CERTIF. APLICAȚII: Conectarea la echipamente de încălzire domestică (propan și butan) pentru presiune până la 20 bari. GAMA DE TEMPERATURĂ: -10 / + 60 ° C PREZENTARE: Culoare: negru, cu bandă portocalie longitudinală. Disponibil în lungimi de 25 de metri. Ambalaj unic și revoluționar. Cutia oferă o utilizare adecvată la punctul de vânzare. Formatul ajută operatorul la vânzarea furtunului și protejează furtun în depozit. Notă: alte lungimi disponibile la cerere.
Cumpără
Furtun pentru pulveriztor
Furtun flexibil fabricat din PVC cu NBR (cauciuc nitrilic) și armat cu fire de poliester. Fabricat conform standardelor ISO 1401. APLICAȚII: Utilizată în principal pentru pulverizarea agricolăși pentru motor cu presiune INALTA 250 BARI la pulverizare TEMPERATURĂ Gama: -10 / + 55 ° C PREZENTARE: Culoare: galben cu dungă albă. Disponibil înlungimi de 50 și 100 de metri. Ambalaj: folie PE și curea. Notă: alte culori, diametre și lungimi disponibilela cerere.
Cumpără
Furtun de gradina 

Furtun pentru presiune medie, cu

 strat exterior galben, albastru sau verde cu impletitura tricot.

Compoziție: PVC.

Cumpără
Furtun de gradina

 furtun de udare pentru grădină, armat cu plasă din poliester;

• transportul lichidelor alimentare corespunzătoare simulatoarelor alimentare A, B și C în condiții OM2 în conformitate cu regulamentul UE 10/2011;

• pentru aprovizionarea cu apă și alte lichide în agricultură.

Cumpără