Linii pentru sisteme de irigare

Partenerul dvs. tehnologic
În zilele noastre, tehnologia de irigare prin picurare ia o pondere tot mai mare din piața irigațiilor datorită aplicării sale în diferite domenii. Tendința ascendentă se datorează în principal cererii tot mai mari de tehnologie din partea producătorilor agricoli care doresc să crească cantitatea și să îmbunătățească calitatea recoltei în timp ce utilizează mai puțină apă și îngrășăminte. Acest obiectiv ambițios afectează piața, transformându-l într-un câmp de luptă continuu, în care numai companiile inovatoare își pot menține avantajul comercial.

DE UNDE POT CUMPARA BANDA PICURARE IN MOLDOVA BANDA PICURARE SI BENZI DE PICURARE PENTRUSISTEM DE IRIGARE DE LA FURNIZORCARE BANDA PENTRU IRIGARE PRIN PICURARE MAI PROFITABIL?
СAT COSTA BANDA PICURARE PRETURI CHISINAU IANUARIE 2023

Pret la Banda picurare inmagazinul hidrostart.md din Chisinau ProdusPretLinie de picurare AQUATAPE 7mil, d.16mm, 0.9l/h 10cm, 3000m VdX1.60 MDLLinie de picurare BRICOTAPE 6mil, d.16mm, 1.5l/h, 20cm, 600m VdX1.70 MDLLinie de picurare AQUATAPE 7mil, d.16mm, 1.2l/h, 20cm, 3000m VdX1.60 MDLЛента капельного орошения 100м 4elements220.00 MDLLinie de picurare BRICOTAPE 6mil, d.16mm, 1.5l/h, 20cm, 1000m VdX1.70 MDL

Linii pentru sisteme de irigare

BANDA PRIN PICURARE PENTRU IRIGARE CU EMITATOARE INCORPORATE (PICURATOARE) LA PRETURI MICI IN CHISINAU, MOLDOVA
HIDROSTART.md ofera cu mandrie toate marcile de top in domeniul benzilor de picurare, banda de picurare pentru irigare la preturi pe masura oricarui buget. Cel mai important, sustinem fiecare dintre produsele noastre cu cel mai bun serviciu personal pentru clienti pe care il veti gasi vreodata. De multi ani, furnizam conectori fiabili pentru banda de picurare pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Munca noastra se concentreaza pe realizarea de progrese cu solutii inovatoare inspiratoare si parteneriate de incredere cu clientii si partenerii nostri cu realizari reciproce. Daca aveti intrebari sau nevoi, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Sistem de irigare cu banda de picurare

Banda de picurare are 2 straturi de perete. Aceasta banda de picurare este conceputa pentru a scadea temperatura apei din interiorul benzii de picurare. Deoarece culoarea neagra este usor de absorbit caldura, banda neagra de picurare poate incalzi cu usurinta apa din interior sub soare. Apa fierbinte poate deteriora culturile. Mai ales pentru plantele mai sensibile la apa cu temperaturi ridicate. De exemplu, pentru udarea capsunilor, sunt necesare urgent benzi albe de picurare pentru a mentine apa de irigare mai rece. De regula, dupa irigarea prin picurare, in banda de picurare ramane putina apa. Apa ramasa. Banda interioara de picurare se poate incalzi pana la mai mult de 50°C. Banda alba poate mentine temperatura apei scazuta in timp ce banda de picurare este expusa la lumina soarelui.

Furtunul de picurare este un furtun cu o captuseala special conceputa instalata in furtun la iesirea din gauri. Acest design poate reduce presiunea din ansamblul furtunului la aproape zero si apoi permite apei sa picure din furtun (in loc sa pulverizeze sub presiune in interiorul furtunului). Acest design asigura, de asemenea, un debit constant.
Cel mai mare beneficiu al irigarii prin picurare este economia de apa de irigare. De asemenea, ofera culturii o cantitate uniforma de apa de irigare. Pentru aceasta, se foloseste o banda sau o teava de picurare.
La fiecare anumita distanta a benzii de irigare prin picurare, exista o iesire de apa. Iesirea de apa are o structura labirint in banda de picurare pentru a controla debitul de apa. De regula, fiecare iesire de apa - debitul la scurgerea apei este mai mic de 3 litri pe ora.

Apa din fiecare iesire curge in puncte, amortizeaza solul, apoi se scufunda si se raspandeste in solul inconjurator. Alegerea unei distante adecvate intre iesiri depinde de distanta dintre plante si de cantitatea de apa necesara pentru irigare. Consumul de apa per priza pe ora inmultit cu numarul mediu de iesiri pe metru reprezinta consumul total de apa pe metru pe ora.
O banda buna de irigare prin picurare va avea o mica diferenta in cantitatea de apa distribuita de la fiecare priza. Cu cat distanta de la prize este mai mica, cu atat timpul de udare reciproc cu gauri este mai scurt si uniformitatea udarii este mai mare. Cu toate acestea, cantitatea relativa de apa pe metru este mai mare.

De regula, diferenta dintre cantitatea de apa evacuata din fiecare priza nu trebuie sa depaseasca 20%. Nu conteaza daca gaura este in fata sau la capatul benzii de picurare.

Presiunea apei de lucru in banda de irigare este de aproximativ 1 kg/cm2. Labirintul ingust al canalului de apa este proiectat la iesire pentru a restrictiona fluxul de apa. Deoarece canalul de apa al labirintului este ingust si curbat, este usor infundat cu noroi. Prin urmare, irigarea prin picurare trebuie sa aiba o sursa de apa curata. Iar in sistemul de irigare prin picurare de la intrarea in alimentarea principala cu apa trebuie instalat un sistem de filtrare. Daca sursa de apa de irigare este foarte curata, doar un filtru cu discuri sau o sita va functiona. Scopul este de a filtra murdaria din apa. Sistemul de filtrare trebuie curatat din cand in cand. Reduceti infundarea sistemului de filtrare in sine si impiedicati patrunderea resturilor in banda de irigare prin picurare. Verificati diferenta de presiune intre intrarea si iesirea sistemului de filtrare, evaluati gradul de blocare a filtrului. Filtrul trebuie uneori dezasamblat si spalat.

Sistemul de filtrare doar incetineste infundarea benzii de irigare prin picurare. In cele din urma, banda de picurare trebuie inlocuita atunci cand se infunda cu murdarie si cristale minerale in apa. Este in regula. Inlocuiti o data pe an pentru a evita un loc in care banda de irigare prin picurare nu se scurge.

Avem o gama completa de accesorii pre-proiectate si diverse conexiuni care faciliteaza implementarea intregului sistem de irigare prin picurare pentru fermieri.
Mai puțin