Seminte Gazon Green EDGE Sport & teren de joaca 1kg (30-40 m2)

90704
138,00
MDL
Seminte de gazon sport teren de joaca 1 kg pentru semanarea a aproximativ 30-40 metri patrati.
Acest tip de iarbă rezistă lipsei de lumină solară, germinează chiar și pe soluri nisipoase și acide, este rezistentă la daune și boli și se regenerează rapid. Acest tip de gazon umbrit este potrivit pentru zonele în care există deja amenajări și spațiul pentru gazon este la umbră. Semințele pot fi semănate în terase, curți și parcuri unde copertinele copacilor împiedică pătrunderea razelor solare.

Timpul de germinare a gazonului
Cel mai bine este să semănați semințele primăvara și toamna și să regenerați gazonul vara: îndepărtați buruienile, luptați cu punctele goale și fertilizați solul. Înainte de însămânțare, merită să cosiți gazonul și să pregătiți în prealabil solul: nivelați zona, îndepărtați pietrele și rădăcinile copacilor.

Timpul de germinare al gazonului este de aproximativ două săptămâni. Iarba cu frunze subțiri formează un gazon dens, verde luxuriant.

Un gazon umbrit trebuie aerisit în mod regulat, astfel încât să nu rămână umezeală în sol. Acest lucru se poate face cu o furculiță obișnuită de grădină. Acest lucru permite sistemului radicular să respire, iar plantele se pot dezvolta normal. Ca și în cazul oricărui alt tip de gazon, buruienile trebuie îndepărtate și de pe gazonul umbrit, deoarece au un efect negativ asupra creșterii plantelor.

Continut:
55 % lolium perenne MATHILDE
5 % poa pratensis BALIN
40 % festuca rubra MAXIMA

clientii nostri aleg si aceste produse