Seminte Gazon Green EDGE 1.5 kg

90703
317,00
MDL
Semanat eficient 1.5 kg . pentru gazon nou aprox. 70-100g/ m².
pentru regenerare aproximativ 10-20g/ m²
Versatile și rezistenta la caldura: amestecurile speciale de seminte de gazon sunt ideale pentru plantare complet noua si reînsămânțare direcționată pentru zonele de grădină rezistente, care servesc drept gazon de joacă și de zi cu zi.
Pentru regenerarea rapidă a golurilor sau a zonelor umbrite, precum și pentru soluri foarte uscate datorită rădăcinilor foarte lungi.
Economisiți timp, efort și costuri: nu este nevoie să pregătiți sau să procesați grădina pentru însămânțare sau supraînsămânțare. De asemenea, economisiți bani pentru instrumentele de împrăștiere. Peleții de semințe de iarbă pot fi semanati cu ușurință manual.

Aici se folosește un amestec de ierburi: păstucă, iarbă albastră, iarbă îndoită și multe altele. Folosind soiuri de iarbă Green Edge conțin toți nutrienții, amidon, argilă și minerale, puteți restabili zona deteriorată fără efort.

Green Edge folosește numai materii prime botanice de înaltă calitate. Bețișoarele noastre pentru repararea gazonului sunt 100% fără substanțe modificate genetic și sunt fabricate din ingrediente naturale, ecologice.

Materiale 100% naturale în carcasa de protecție;
Protecție împotriva păsărilor și insectelor;
Germinare sigură și sigură;
Repara daunele gazonului cauzate de urina animala;
Nu este necesară pregătirea terenului sau unelte;
Fără deplasare de la vânt sau ploaie.

Continut:
40 % lolium perenne BELIDA
20 % lolium perenne INDICUS
35 % festuca rubra MAXIMA
5 % poa pratensis  BIRNITA

clientii nostri aleg si aceste produse