Seminte Gazon Bar Power RPR 15kg (450-750 m2)

Barenbrug
90315
2550,00
MDL
Seminte Gazon Barenbrug Bar Power RPR 1 kg sunt seminte gazon premium cu tehnologie RPR(regenerare prin stoloni) – Barenbrug BarPower
Tehnologia RPR (self regenerating perennial ryegrass) se bazeaza pe soiuri de Lolium Perenne care se inmultesc prin stoloni cu crestere determinata, ceea ce le face mai rezistente decat alte soiuri de Lolium, pastrand in acelasi timp o rata de crestere ridicata. Rezultatul este un covor cu capacitate ridicata de regenerare, cu o rezistenta crescuta la uzura, cu un aspect vizual placut, perfect pentru aplicati rezidentiale sau tip parc.

– Acest amestec contine tehnologia RPR
– Viteza de crestere si robustete
– Autoregarnisire
– Utilizare pe scara larga
– Folosit cu succes la suprainsamantare si insamantare
– Rezistenta ridicata la boli
– Mai putine buruieni, din cauza desimii
– Un gazon rapid in crestere si consistent
Seminte gazon Barenbrug Bar Power RPR
Acest gazon este foarte rezistent la calcare, avand o viteza uimitoare de regenerare datorita stolonilor.
Este recomandata utilizarea in peluze, gradini, parcuri, terenuri de sport cu trafic intens dar si pe terenurile de golf.
Pentru prima data robustetea si viteza sunt calitati comune ale aceleasi specii de iarba. Acum nu trebuie sa astepti prea mult ca sa poti calca pe un gazon nou infiintat.
Pe masura ce iarba se inchide la culoare se poate creste nivelul de trafic fara probleme, toleranta la calcare fiind deja instalata.
Stolonii se leaga intre ei formand o retea sau o telina, astfel incat plantele sunt conectate intre ele marind considerabil rezistenta ierbii. Peluza ta nu are nicio sansa sa arate rau sau cu goluri pentru ca intra in actiune regenerarea.
Seminte gazon Barenbrug RPR
Pot fi folosit in mai multe scopuri: o gradina impecabila, un teren de sport deosebit, un parc sau pur si simplu in locuri inierbate unde traficul este considerabil.
Calitatile vizuale, estetice ale acestui gazon sunt cu adevarat remarcabile.
Bar Power RPR poate fi insamantat incepand cu luna martie, deci foarte timpuriu.
Buruienile suparatoare vor fi eliminate in timp, sau cel putin vor fi mult imputinate din cauza desimi gazonului dumneavoastra.
Seminte gazon Barenbrug RPR: Puternic ca fierul
Stolonii rezultati, uneori numiti „alergatori” sunt muguri cu crestere emergenta din muguri auxiliari de la baza fiecarei plante. Atunci cand o planta RPR gaseste un spatiu gol într-un gazon deteriorat, stoloni vor creste orizontal în acel spatiu si vor dezvolta radacini la internoduri. RPR dezvolta o retea naturala de stoloni, ca un fel de plasa. Acest lucru da produsului RPR toleranta cea mai mare la uzură. În loc de plante separate, cum este la Loliumul Perenne traditional, fiecare planta RPR se conecteaza la alte plante în stratul superior al solului. Datorita utilizarii produsului RPR, acest gazon nu va fi usor înlocuit din teren. RPR are toleranta sporita la uzura, comparativ cu orice alt gazon.
Seminte gazon Barenbrug Bar Power RPR : Viteza şi Vigoare
RPR aduce forţa şi viteza impreuna intr-o singura specie. Acest lucru are avantajul ca toate caracteristicile dintr-un amestec sa se manifeste la o singura specie. In scopul de a compensa acest lucru în mai multe amestecuri de gazon speciile cu germinare lenta sunt combinate cu Lolium Perenne. In ciuda germinarii si infiintarii rapide a acestor amestecuri toleranta la uzura este insuficienta. RPR rezolva aceasta problema prin combinarea fermitatii și tariei cu viteza de infiintare și de regenerare.
Produs disponibil si in variantele de 15 kg si 1 kg.
Seminte Gazon Barenbrug Bar Power RPR
Compozitie :
– 25% Lolium Perenne;
– 30% Lolium Perenne RPR (Lolium Perenne cu regenerare prin stoloni)
– 25% Festuca Rubra Commutata;
– 15% Festuca Rubra;

1 kg pentru 30-50 m2

Cantitate: 15 kg

clientii nostri aleg si aceste produse