Furtun Absorbție SE

Heliflex
34,00
MDL
Furtun ușor de aspirare pentru aspirarea aerului, fumului, gazelor, pile, așchii în condiții industriale și casnice, în prelucrarea lemnului și alte mașini pentru aspirarea aerului, fumului, gazelor, ferăstrăilor, așchii de lemn cu utilizare rară a particulelor abrazive.
Aspirarea și extragerea prafului din aer în încăperi.
Instalatii de ventilatie si aer conditionat.
Hote și aspiratoare de uz casnic și industrial.

Proprietăți: Rezistent la șocuri și presiune.
Vacuum 4 până la 2,5 m/H2O.
Echipament de protecție pentru metale neferoase, gaze reactive și particule neferoase. Urmează UVR și discuție termică inactivă. Conductă de aer flexibilă, ușoară și fiabilă.

Structura si culoare: perete PVC din plastic transparent, spirala PVC rigid alb. Suprafața interioară este destul de netedă, dens cu nervuri, puternic ondulată. La cerere, este posibilă o culoare diferită a spiralei.

Interval de temperatură:

de la  - 5℃… + 60℃. 

Furtunul este produs in conformitate cu prevederile UNI EN ISO 3994, calitatea este garantata de certificarea SEC ISO 9001:2008.

În conformitate cu Norma UNI EN ISO 1307:2008, furtunul are următoarele toleranțe, ținând cont de termoplasticitatea produselor care sunt supuse deformării din cauza modificărilor temperaturii exterioare:

diametrul interior: +/- 2%, abaterea liniară corespunzătoare: +/- 5%. Caracteristicile de vid și presiune ale furtunului sunt determinate la o temperatură de 20°C

Nu conține substanțe nocive și materii prime secundare.



Categorie: Agro

Subcategorie: Absorbtie(solide-lichide)

Destinație: Construcție

Tip: spiralat inele PVC