Gianni Ferrari Turbo 2 Cruiser 36 CP

Gianni Ferrari
Model - Turbo 2 Cruiser
Puterea motorului, CP - 36
Volumul motorului, cm³ - 1498
Greutate, kg - 1300
Volumul rezervorului de combustibil, l - 40
Numărul de cilindri - 4

brand: GIANNI FERRARI

Описание
Характеристики

Описание

Mașina profesională Gianni Ferrari Turbo 2 Cruiser este o unitate multifuncțională diesel puternică, echipată cu un motor de 36 de cai putere, o transmisie hidrostatică cu blocare a diferențialului și o cabină confortabilă cu încălzire și aer condiționat. Mașina are posibilități extraordinare în materie de întreținere a gazonului și a suprafețelor mari. Datorită sistemului de colectare patentat, mașina poate colecta iarba, frunzișul, resturile mici de pe gazon și poate lăsa un rezultat impecabil de curat. Buncărul mare de 1300 de litri (opțional) are un sistem hidraulic de ridicare și înclinare pentru a descărca conținutul pe un camion sau remorcă.

Perioada de garanție pentru mașinile Gianni Ferrari este de 2 ani pentru uz comercial!

Motor diesel Kubota cu patru cilindri și 36 CP. (Japonia)
Economic și ecologic, conform EPA Interim Tier 4 și EU Stage lllA. Este adaptat condițiilor de funcționare din Rusia, are un grad ridicat de mentenanță și este protejat de un sistem de filtrare împotriva pătrunderii rășinilor parafină în camera de ardere.

Transmisie hidrostatică 2WD
Sistemul de transmisie este foarte eficient datorită pompei hidraulice cu piston axial de înaltă performanță. Axa fata este echipata cu doua cutii de viteze in baie de ulei, care transmit rotatia catre roti. În condiții dificile, cum ar fi terenuri denivelate, pante, tracțiune slabă, un diferențial mecanic cu blocare 100% permite ca tot cuplul disponibil să fie transferat la roată cu o tracțiune mai bună, asigurând o flotație excelentă.

Sistem turbo patentat pentru colectarea ierbii și a resturilor
Sistemul eficient colectează toate resturile vegetale și mici de pe suprafața gazonului în buncărul mașinii. Datorită diametrului mare al rotorului, se produce un flux de aer puternic chiar și la viteze mici, reducând astfel nivelul de zgomot. Cele șase pale curbate ale rotorului pot fi înlocuite cu ușurință dacă sunt deteriorate sau uzate.

Buncăr de colectare cu o capacitate de 1300 l cu alarmă completă (opțional)
Buncărul mare de colectare din material rezistent la impact, rezistent la uzură este echipat cu un filtru și un semnal sonor pentru umplere. Filtrul poate fi îndepărtat cu ușurință pentru curățare. Un semnal sonor se aude atunci când colectorul de iarbă este plin - în acest caz se recomandă oprirea arborelui cardanic pentru ca iarba să nu înfunde orificiul de admisie. În interiorul buncărului este amplasat un distribuitor, care forțează resturile să ocupe uniform întregul volum.

Ridicator hidraulic al colectorului de iarbă (opțional)
Permite descărcarea conținutului colectorului de iarbă în containere sau caroserii pentru o eliminare ulterioară. Descărcarea se poate efectua la o înălțime de până la 2,2 m. Această funcție este indispensabilă mai ales acolo unde, conform normelor de securitate la incendiu, este interzisă lăsarea iarbă tăiată pe gazon.

Cabină spațioasă și confortabilă
Cabina cu geamuri mari din sticlă și vizibilitate excelentă, sistem de încălzire și aer condiționat, va oferi un grad ridicat de confort operatorului atunci când lucrează în orice condiții meteorologice. Cabina este montată pe suporturi anti-vibrații și este complet izolată de mașină în sine. Înălțimea redusă (doar 2 metri) și forma rotunjită fac posibilă lucrul sub copaci.

Confort absolut al operatorului
Mașina profesională este proiectată pentru utilizare zilnică pe termen lung, prin urmare, alături de siguranța operatorului și a mașinii, se acordă o atenție deosebită confortului și ergonomiei:

Reglarea înclinării coloanei de direcție permite operatorului să atingă cea mai confortabilă poziție.
Scaunul anatomic cu cotiere si centuri de siguranta este reglabil in diverse moduri: inainte si inapoi, 3 pozitii in inaltime, pozitia spatarului si cotierelor, reglarea greutatii operatorului de la 50 la 130 kg.
Comenzile pentru motor, cuțit și mecanismele hidraulice (ridicarea punții, ridicarea și descărcarea buncărului) sunt la îndemâna operatorului și sunt ușor accesibile.
Accesul la scaun este ușor: nu există obstacole între coloana de direcție, scaun și platforma pentru picioare.
Direcția are un rapel hidraulic cu pompa hidraulică proprie.
Platforma de picior este montată pe amortizoare anti-vibrații și este deplasată hidraulic în poziție verticală, astfel încât platforma de tăiere să poată fi mutată și în poziție verticală.
Coloana de direcție conține toți indicatorii necesari, precum și un orar electronic pentru determinarea frecvenței întreținerii.
Pretul este indicat pentru o masina fara atasamente.

Характеристики

Model Turbo 2 Cruiser
Puterea motorului, CP 36
Volumul motorului, cm³ 1498
Greutate, kg 1300
Volumul rezervorului de combustibil, l 40
Numărul de cilindri 4
Lichid de răcire
Cruise control Da
Marca motor Kubota
Tip motor Diesel
Tractiune pe roata fata
Seria Turbo Cruiser
Dimensiuni 3000/1250/2020 mm
Cabana Da
Aplicație Utilizare profesională
Fabrica Gianni Ferrari
Înălțimea de ridicare a colectorului de iarbă 220 cm (opțional)
Roți față 24x12-12, spate 20x10-12
Capacitate colector de iarba 1300 l (optional)
Model de motor V1505
Tip transmisie Automatica cu blocare diferential
Viteza 0 - 20 km/h
Latime de lucru 130-150 cm