Gianni Ferrari PG 280 DW 28 CP

Gianni Ferrari
Model - PG 280 DW
Puterea motorului, CP - 28
Volumul motorului, cm³ - 1123
Greutate, kg - 800
Volumul rezervorului de combustibil, l - 30
Numărul de cilindri - 3

brand: GIANNI FERRARI

Описание
Характеристики

Описание

Mașina multifuncțională profesională Gianni Ferrari PG 280 DW este concepută pentru îngrijirea suprafețelor mari (parc, municipal, sport). Ea este specializată în cosirea și colectarea iarbă tăiată, dar capacitățile mașinii sunt mult mai largi. De exemplu, un sistem puternic de colectare vă permite să aspirați nu numai iarba tăiată, ci și resturile, murdăria, frunzișul, menținând o curățenie impecabilă. Utilizarea diferitelor atașamente suplimentare permite ca mașina să fie utilizată pe tot parcursul anului.

În cluburile sportive, mașina este capabilă să îngrijească atât gazonul natural (mulțumită capacității de a lucra cu o mașină de tuns tuns, aerator / spălator, distribuitor de nisip), cât și gazon sintetic.

Motor diesel profesional cu 3 cilindri răcit cu apă Kubota D1105, 28 CP. (Japonia)
Conform EPA Interim Tier 4, EU Stage IIIA. Este adaptat condițiilor de funcționare rusești, are un grad ridicat de mentenanță și este protejat de pătrunderea rășinilor parafină în camera de ardere.

Eco-Drive™ Mod economic
Permite o utilizare mai eficientă a combustibilului și niveluri mai scăzute de zgomot prin reducerea turației motorului, a prizei de putere și a sistemului de colectare a turbinei. În modul Boost, motorul, priza de putere și turbina funcționează la turație maximă pentru performanțe maxime.

Transmisie hidrostatică permanentă cu blocare mecanică a diferențialului și HTC ™ (Control hidrostatic al tracțiunii)
În condiții dificile (pantă, teren denivelat, tracțiune slabă), un blocare mecanică a diferențialului transferă tot cuplul disponibil la roata cu cea mai bună tracțiune. Dispozitivul unic HTC ™ oferă următoarele avantaje: împiedică roțile să deterioreze gazonul în timpul rulării, oferă o tracțiune constantă la toate cele 4 roți, spre deosebire de mulți analogi de pe piață, care opresc tracțiunea pe una sau două roți la viraje, ceea ce este în detrimentul siguranței.

Servodirecție
Boosterul hidraulic oferă un control precis și rapid, reduce oboseala operatorului.

Sistem de colectare turbo patentat încorporat
Turbina de aspirație și furtunul sunt găzduite în interiorul mașinii, făcându-l compact (din moment ce nu există furtunuri sau jgheaburi exterioare voluminoase) și pot funcționa aproape de obstacole de pe ambele părți. Colectarea ierbii și a resturilor este mai eficientă - iarba nu trebuie să parcurgă o distanță mare pentru a intra în buncăr, nu înfundă sistemul și este complet absorbită de suprafața gazonului, lăsând suprafața curată.

Buncăr mare cu o capacitate de 800 litri. cu basculant hidraulic și semnal sonor despre umplere
Buncărul este realizat din material rezistent la impact. Este echipat cu un filtru, o deflectoare și un sonerie de avertizare a depășirii. Basculatorul hidraulic vă permite să descărcați conținutul în caroseria unui camion sau remorcă, ridicând buncărul la o înălțime de 196 cm.

Punte de tăiere frontală
Plata de cosit montată în față oferă o performanță de tăiere mai bună, deoarece iarba nu este strivită de roți înainte de tăiere. De asemenea, oferă o vizibilitate mai bună a punții pentru controlul operatorului. Puntea poate funcționa în locuri inaccesibile mașinilor de tuns interax, de exemplu, sub tufișuri și copaci. În plus, calitatea de cosire a punții din față este mai bună, deoarece urmărește mai bine contururile suprafeței.

Confort absolut:

Reglarea înclinării coloanei de direcție.
Pedala dubla pentru inainte si inapoi cu relief anti-alunecare.
Scaunul reglabil în adâncime este încărcat cu arc, reglabil în înălțime și rigiditate.
Două faruri pentru vizibilitate redusă.
Afișaj cu informații despre mașină: contor de ore, temperatura lichidului de răcire, nivelul combustibilului, securitate și diagnosticare defecțiuni.
Volan cu prindere moale și mâner pentru o manevrare ușoară.
Toate comenzile sunt la îndemâna operatorului.

Pretul este indicat pentru o masina fara atasamente.

Характеристики

Model PG 280 DW
Puterea motorului, CP 28
Volumul motorului, cm³ 1123
Greutate, kg 800
Volumul rezervorului de combustibil, l 30
Numărul de cilindri 3
Lichid de răcire
Cruise Control Nr
Marca motor Kubota
Tip motor Diesel
Tracțiune completă (4WD)
seria PG
Dimensiuni 2270 x 1140 x 1700 mm
Opțiune cabină
Aplicație profesională
Fabrica Gianni Ferrari
Înălțimea de ridicare a colectorului de iarbă 196 cm
Roți față 23x10,50-12, spate 16x7,50-8
Capacitate colector de iarba 800 l
Model de motor D1105
Tip transmisie Automatica cu blocare diferential
Viteza 0 - 13 km/h
Latime de lucru 126-130 cm