Gianni Ferrari Turboloader M 280 28 CP

Gianni Ferrari
Model - Turboloader M 280
Puterea motorului, CP - 28
Volumul motorului, cm³ - 1123
Greutate, kg - 1400
Volumul rezervorului de combustibil, l - 25
Numărul de cilindri - 3

brand: GIANNI FERRARI

Описание
Характеристики

Описание

Turboloaderul Gianni Ferrari M 280 este o mașină absolut universală pentru construcții, nevoi municipale și agricole! Unitatea este echipată cu motor diesel, tracțiune integrală, cadru articulat exclusiv, braț telescopic, pe care se pot instala aproximativ 40 de adaptări diferite pentru orice nevoie: întreținerea gazonului, curățarea zonelor de vegetație, deszăpezirea, tăierea crengilor și cioturi, tăierea ramurilor de tufișuri, săparea de șanțuri sau șanțuri, operațiuni de foraj sau manipulare (cu paleți, saci, baloti etc.), lucrul cu ciocan-pilot, împrăștierea unui agent antigivrare.

Mașinile fabricate de Gianni Ferrari sunt folosite în Kremlinul din Moscova, Complexul Memorial Poklonnaya Gora, terenurile de golf și rafinăriile de petrol.
Perioada de garantie - 2 ani pentru uz comercial!

Motor diesel Kubota D1105, 28 c.p. (Japonia)
Motor profesional cu patru cilindri, racit cu apa, echipat cu demaror electric. Conformă cu EPA Interim Tier 4, cel mai strict din clasa sa, și cu cerințele EU Stage lllA. Cu 50% mai puține emisii de funingine și de evacuare datorită sistemului original îmbunătățit cu 3 precamere. Motorul este adaptat condițiilor de funcționare rusești, are un grad ridicat de mentenanță și este protejat de un sistem de filtrare împotriva pătrunderii rășinilor parafină în camera de ardere. Radiatorul de răcire cu apă permite utilizarea atât a antigelului, cât și a antigelului, ceea ce face posibilă funcționarea mașinii în diferite condiții climatice.

Tracţiune pe patru roţi
Oferă tracțiune absolută pe pante dificile, elimină alunecarea mașinii pe suprafețe umede. Mașina este echipată cu un blocare a diferențialului pentru o capacitate sporită de cross-country.

Transmisie hidrostatica cu pompa variabila
Efectuează tracțiunea roților, asigură schimbarea rapidă și precisă a direcției de mișcare și frânare sigură chiar și pe pante abrupte, precum și control ușor fără utilizarea mecanismelor de schimbare a vitezelor prin intermediul a două pedale ("transmisie automată"). Viteza de conducere este controlată de o manetă de accelerație.

ROPS
Cadru de protecție pentru a proteja operatorul în cazul răsturnării mașinii. ROPS este o structură cu cadru de luminator.

Frana de parcare - disc pe rotile din fata
Poate fi folosit la frânarea pe pante abrupte.

Confort absolut:

Servodirecție.
Joystick hidroelectric servo-controlat cu 10 funcții.
Braț telescopic cu autonivelare cu eliberare hidraulică a atașamentului.
Scaun anatomic Grammer super-confortabil, reglabil in 3 pozitii, dotat cu cotiere si centuri de siguranta.
Orar electronic pentru determinarea intervalelor de întreținere.
Pretul este indicat pentru o masina fara atasamente.

Характеристики

Model Turboloader M 280
Puterea motorului, CP 28
Volumul motorului, cm³ 1123
Greutate, kg 1400
Volumul rezervorului de combustibil, l 25
Numărul de cilindri 3
Lichid de răcire
Marca motor Kubota
Tip motor Diesel
Tracțiune completă (4WD)
Dimensiuni 2470/1260/2100 mm
Opțiune cabină
Roti 26x12.00-12
Model de motor D1105
Tip transmisie Automatica cu blocare diferential
Viteza 0 - 18 km/h