Seminte Gazon Watersaver

Barenbrug
90117
140,00
MDL
Seminte Gazon Barenbrug Watersaver destinate pentru zonele calduroase si secetoase.
Seminte gazon Barenbrug Watersaver dupa insemnatare si mai ales in timpul dezvoltarii creaza un sistem radicular lung si ramificat, datorat in mare parte speciei Festuca Arudinacea. Adancimea radacinilor gazonului poate ajunge pana la 60 cm. Datorita acestor caracteristici amestecul Barenbrug Watersaver are o toleranta foarte buna la seceta si necesita udari mai putine. Umiditatea scazuta in sol dupa instarea gazonului va favoriza dezvolaterea in adancime a acestuia.
Seminte gazon Barenbrug Watersaver au o toleranta la calcare este excelenta. Toleranta datorata contributiei speciilor Lolium Perenne si Poa Pratensis. Semintele Gazon Lolium Perenne au ca si principala caracteristica germinarea rapida ceea ce duce la o refacere rapida.  Semintele Gazon Poa Pratensis au ca si principala caracteristica o toleranta excelenta a portului. Semintele Gazon Festuca Arudinaceea sunt aduse in scopul pastrarii unui echilibru de durata intre specii si pentru crearea unui gazon econom.
In urma studiilor indelungate Compania Barenbrug a ales cele mai bune soiuri de Poa Pratensis, Festuca Arudinacea si Lolium Perenne pentru a pastra un echilibru de durata intre specii.
Seminte gazon Barenbrug Watersaver creaza un gazon ce este potrivit si in zonele umbroase. Gazonul Watersaver se preteaza foarte bine pe stadioanele din Romania. La semanat se recomanda o irigare puternica si suficienta pentru a reduce timpul de instalare. O telina bine instalata a acestui tip de amestec are nevoie de foarte putina apa pentru a realiza un gazon de durata si de calitate.
Un gazon special creat pentru zonele cu trafic intens situate in zone secetoase sau in gradini cu sol nisipos, zone aride sau pentru crearea peluzelor cu un grad de intretinere mai mica.
Seminte Gazon Barenbrug Watersaver destinatii:
  • Infiintarea de gazon nou, rezistent la trafic intens, destinat terenurilor de fotbal sau altor terenuri sportive
  • Rezolva problema unui gazon ce se instaleaza greu pe terenuri de sport, in zonele secetoase si nisipoase
  • Constructia si renovarea stadioanelor, terenurilor de sport umbroase (sunt necesare pentru instalare 10-12 saptamani).
Seminte Gazon Barenbrug Watersaver Componenta:
  • Festuca Arundinaceea 80%, doua tulpini in cantitati egale
  • Poa Pratensis 10%, doua tulpini in cantitati egale
  • Lolium Perenne 10%

1 kg este pentru 20-40 m2

Cantitate: 15 kg

Cantitate: 1kg

clientii nostri aleg si aceste produse