Motosapă Honda FG220K1, 54,5 cm lățime de lucru

Motosapă Honda FG220K1, 54,5 cm lățime de lucru

Cu Motosapa Honda FG220K1, 54,5 cm lățime de lucru, veți obține performanțe adegvate, atât pentru grădina cu flori și parcele de legume, cât și pentru unele suprafețe mai mari. Încearcă una dintre aceste motosape de înaltă eficiență, ușoare și robuste cu motoare puternice de 160 cmc și ai să vezi cum prelucrează cu adevărat orice tip de sol.

Motosapele Honda FG220K1, 54,5 cm lățime de lucru, compacte, pot fi folosite în funcție de model, în diferite tipuri de lucrări.

Calitatea lucrării va fi primul lucru care vă va uimi. Dar să începem cu calitatea motorului, care este una foarte bună, o cutie de viteze puternică și un ambreiaj robust care direcționează puterea către partea activă, pentru a prelucra adânc în sol.

Renunță la lopată și cumpără o motosapă!

Pur și simplu selectați viteza și porniți. Toate motosapele Honda FG220K1, 54,5 cm lățime de lucru, sunt construite cu o transmisie care asigură o acționare bună, puternică, indiferent de viteza de lucru. Aceasta înseamnă că puteți ajusta viteza în funcție de performanța de cultivare, pentru a obține un rezultat perfect de fiecare dată.