Mini-motosapă Honda FG201K1 DET, 30 cm lățime de lucru

HONDA
21600,00
MDL

Mini-motosapă Honda FG201K1 DET, 30 cm lățime de lucru

Mini-motosapele Honda FG201K1 DET, 30 cm lățime de lucru, sunt ușoare, puternice și cu mânere rabatabile. Ele sunt disponibile cu o gamă largă de accesorii. Niciodată nu a fost mai ușor să prelucrați solul sau parcelele mici cu legume și flori.

Echipate cu un motor silențios în patru timpi, cu aceste Mini-motosape Honda FG201K1 DET, 30 cm lățime de lucru, veți economisi timp și vor face ca munca obișnuită să fie mai puțin obositoare.

Mini-motosapa Honda FG201K1 DET, 30 cm lățime de lucru, este gata de treabă. Singurul efort real este să trageți sfoara de pornire. Pregătirea patului germinativ este esențial pentru cultivarea legumelor, plantelor și florilor mai sănătoase. Astfel, Motosapele Honda pot fi utilizate cu diferite accesorii pentru realizarea diferitelor lucrări. Cu mai multe accesorii disponibile, puteți cultiva ușor solul inclusiv lucrări specifice gazonului sau decopertare.

Renunță la lopată și cumpără o motosapă!

Mini-motosapele Honda FG201K1 DET, 30 cm lățime de lucru, sunt mai grele decât cele ale majorității concurenților, dar aceasta nu este neapărat un lucru rău.

Dacă motosapa este prea ușoară, va sări peste sol și va deveni mai greu de controlat, nu va merge suficient de adânc pentru a vă oferi rezultatul de care aveți nevoie. Motosapele Honda au cel mai bun raport greutate-muncă.

Menținerea sub control a unei motosape în locuri înguste nu este o problemă pentru Honda. Forma sa compactă vă oferă posibilitatea de a cultiva zone apropiate și cu diferite obstacole.