Robot de curățat piscina NEMh2O Deluxe

Zucchetti Nemh2O
robotdecuratatpiscina

Robot de curățat piscina NEMh2O Deluxe – Fără fir, autonom, mereu în apă

Cu Robotul de curățat piscina NEMh2O Deluxe nu va mai trebui să vă ocupaţi de curăţarea piscinei dvs. şi nici de gestionarea şi întreţinerea robotului de curăţare a piscinei.
Robotul de curățat piscina NEMh2O Deluxe, spre deosebire de alţi roboţi de piscină, are grijă pe tot parcursul anului de curăţarea piscinei dvs., devenind un ajutor de neînlocuit. Modelul fost dezvoltat de creatorii Ambrogio Robot, pentru a avea o curăţare complet automată a piscinelor.
Robotul este liber să se miște fără obstacole sau limitări grație tehnologiei „fără fir”. Se reîncarcă autonom în apă prin inducție fără a fi nevoie de intervenție externă. Odată instalat poate rămâne în apă pe tot parcursul anului datorită posibilității de utilizare fără filtru (profitând de acțiunea filtrelor mari instalate în bazin).
NEMH2O a fost proiectat prin maximizarea celei mai noi tehnologii pentru a asigura o eficienţă maximă în absenţa completă a zgomotului. Este echipat cu baterii litiu-ion, turbine de ultimă generaţie (fără perii) şi curea acţionată prin îmbinări magnetice. Modelul are o izolaţie perfectă a motoarelor, piese demontabile protejate prin etanşare ermetică, accelerometru şi giroscop pentru optimizarea activităţii şi senzor de nivel scăzut al apei.
Robotul de curățat piscina NEMh2O Deluxe se adaptează oricărei suprafeţe, atât orizontale cât şi verticale, şi este eficient pe toate suprafeţele ce alcătuiesc fundul piscinei. Se descurcă fără probleme, atât în piscinele mici cât şi în cele mari, indiferent de tipul suprafeţei, chiar dacă aceasta are trepte, curbe sau colţuri.

Caracteristici tehnice:

Descrierea modelelor

DELUXE

Lungime maximă piscină (mt)

25

Viteză pe podeaua piscinei (mt/min)

între 12 şi 16

Viteză pe pereţii piscinei (mt/min)

8

Adâncime maximă piscină (mt)

10

Turbine

2

Tipul de motor

Fără perii

Baterii Lithium-Ion (25.9 Volts)

13.75Ah

Încărcător

241W

Încărcător inductiv

6A

Tipul de încărcare

Automat

Timpul mediu de încărcare

2:30

Timpul mediu de lucru + – 20%

2:00

Greutatea robotului –
baterii incluse (Kg)

21,0

Dimensiunea robotului (mm)

410x460x320h

Norma de protecţie la apă

Robot IP68

Încărcător IP64

Senzor de ieşire din apă

Da

Giroscop

Da

Receptor bluetooth

Da


brand: Zucchetti Nemh2O

Categorie: Roboti