Motocoasă de umăr Honda UMK 425 E2 LEET

Honda
1204470
12900,00
MDL
Motocoasa de umăr Honda UMK 425 E2 LEET este proiectată pentru a oferi putere și fiabilitate constantă, cât și cuplu în cele mai exigente medii. O puteți utiliza cu îndrăzneală în cazul în care nici o altă unealtă nu face față. Motocoasele de umăr Honda sunt extrem de robuste și fiabile. Acestea beneficiază de o transmisie ,, HEAVY DUTY’’ cu o rezistență suplimentară, un cuplu mai bun și o forță ridicată în timpul utilizării.
Motocoasa de umăr Honda UMK 425 E2 LEET este echipată cu un tip special de rulment fără contact. Acest tip de rulmenți sunt renumiți pentru rezistența lor la contaminarea cu praf, fiind atât silențioși cât și cei mai potriviți pentru lucrări grele și ultra-rapide.
Motocoasele Honda pot fi utilizate chiar și în medii vitrege. Astfel Honda a dezvoltat o unitate de transmisie specială, rezistentă la șocuri. Motocoasa de umăr Honda UMK 425 E2 LEET a fost astfel concepută pentru a oferi cea mai bună protecție împotriva șocurilor și a prafului, pe timpul utilizării.
Cea mai bună alegere – brandul Honda
Ușor de pornit, echipate cu motoarele în patru timpi silențioase și cu funcționare lină, motocoasele Honda sunt cele mai ușoare și mai compacte de acest tip, având cele mai mici emisii. Au transmisie lină și un ambreiaj anti-vibrații care nu obosesc brațele. Astfel, după ce ai terminat treaba, brațele nu vor fi prea obosite, ci capabile să ridice o ceașcă de ceai sau cafea.
Dacă doriți cu adevărat să vă răsfățați în timp ce lucrați, hamul de spate confortabil, se potrivește perfect în jurul umerilor, deoarece are cinci setări diferite pentru o reglare cât mai potrivită. De asemenea, are o protecție pentru picioare și un sistem de decuplare rapidă pentru un plus de siguranță.

Model:;UMK 425 LEET

Caracteristici tehnice:

Transmisie Tijă metalică fixă Grup conic “Heavy Duty”
Ambreiaj Centrifugal cu vibraţii reduse
Mâner Tip rotund “Loop”
Cap de tăiere cu fir în dotare Da – “Tap & Go”
Cuţit metalic în dotare  Da – Cuţit 3 dinţi
Ham de spate Profesional – Comfort pe 2 umeri
Dimensiuni (L x l x h 186 x 38 x 25 cm
Greutate (fără combustibil) 5,98 kg.
Nivel de zgomot 98 dB(A)

Caracteristici tehnice motor:

Motor pe benzină GX25T
Tip motor 4 timpi, OHV, 1 cilindru
Putere motor kW/CP 0,72/0,98
Turaţie maximă motor 7000 rpm
Pornire Manuală la sfoară
Capacitate cilindrică 25 cm³
Capacitate rezervor 0,58 litri
Capacitate baie de ulei 0,08 litri
Sistem de răcire Aer

brand: Honda

Categorie: Motocoasa

Vezi si aceste produse