Motocositoare BCS 630 Max, motor Honda GX270 Alpina, 6.3 kW

Honda
motocoasa

Gama de motocositori BCS este o gamă complet profesională în a căror fabricare s-au utilizat doar piese de înaltă calitate și s-au folosit cele mai fiabile motoare. Motocositoarea BCS 630 Max, motor Honda GX270 Alpina, 6.3 kW este alegerea profesioniștilor, care au de cosit parcele largi, chiar și pe pante înclinate. Motocositoarea BCS 630 Max, motor Honda GX270 Alpina, 6.3 kW are motor puternic și manevrabilitate sporită datorită diferențialului cu blocaj. Poate fi adaptată cu roți metalice speciale pentru teren înclinat. Se mai poate adapta grebla adunat fân, turbina de zăpadă, tocătorul vegetal, peria rotativă. Motocositoarele 630 Max beneficiază de două motorizări, una pe benzină și una diesel.

Cutia de viteze prezintă 4 rapoarte pentru mers înainte, respectiv 3 în revers cu inversor rapid, având în plus față de varianta precedentă diferențial cu blocaj și frâne independente menite să sporească manevrabilitatea. Bare de cosire disponibile sunt de la 100 la 180 cm lățime în varianta EUROPA, SF, DUPLEX. Priza de forță independentă de cutia de viteză, cu angrenaj în baie de ulei, elimină orice întreținere și garantează eficiența în timp. Comenzile au fost studiate și realizate în mod ergonomic astfel încât reduc oboseala operatorului făcându-l să aprecieze permanent prestațiile utilajului. O listă infinită de accesorii vine în sprijinul acestui model BCS 630 Max, care pe lângă tăierea ierbii, poate fi utilizat în multiple lucrări de întreținere, atât a spațiilor verzi cât și urbane.

Aparate de tăiere

Dacă ,,inima’’ motocositoarei a fost realizată pentru a fi mereu promptă și eficientă, la fel și aparatele de tăiere trebuie să fie la înălțimea situației, eficace în orice tip de cultură cu o tăiere perfectă rapidă, fără a se înfunda și cu un minimum de întreținere.

Bara de cosire Europa

Dimensiunile disponibile sunt: 80-100 – 115 – 135 – 155 și 175 cm. Bările de cosire Europa sunt recomandate pentru ierburi dure și subțiri, tipice pășunilor alpine. Disponibile cu apăsători de lame elastice pentru reducerea numărului de reglaje și înbunătățirea calității tăierii și prestațiilor. Nu se recomandă utilizarea pe terenuri necultivate și în prezența pietrelor.

Bara de cosire cu dinți semificși SF

Bara de cosire cu dinți semificși SF are lățime de lucru 115 și 145 cm. Bara de cosire cu dinți semificși SF adoptă dintele clasic cu gheară de protecție. Este recomandată pentru cosirea ierburilor consistente. Datorită caracteristicilor acestor dinți, nu se recomandă utilizarea în prezența ierburilor fixe și subțiri, fiind posibilă înfundarea.

Bara duplex

Bara duplex este caracterizată prin grup de comandă dublă, manivelă în baie de ulei și lățimi de lucru disponibile 120-150 și 180 cm. Bara duplex dispune de dinți cu profil tradițional și apăsătoare de lamă elastice autoreglabile cu presiune constantă. Bările duplex sunt deosebit de eficiente în orice condiții de utilizare: nu se înfundă niciodată și se pot utiliza la viteze mari, menținând constantă calitatea tăierii.

Caracteristici motocositoare BCS 630 Max, motor Honda GX270 Alpina

  • 4 viteze în față, 3 viteze în revers
  • inversor rapid al sensului de mers
  • priză de forță independentă la 990 rot/min. cu angrenaj în baie de ulei
  • ambreiaj sec cu comandă manuală
  • diferențial cu blocaj – pentru tracțiune sporită
  • sateliți la roți – pentru virajare foarte ușoară
  • frâne de lucru independente pe cele două roți și frână de parcare
  • ghidon reglabil în înălțime și lateral
  • dispozitiv de siguranță MOTOR STOP: conform cu normativele în vigoare
  • roți 5.00-10 cu janta reglabilă
  • FĂRĂ ACCESORII

brand: BCS

Categorie: Motocoasa

Vezi si aceste produse