Transportor cu șenile Grillo Dumper 507 PTO

GRILLO

Transportorul cu șenile Grillo Dumper 507 PTO compact, este potrivit pentru transportul oricărui tip de material în cele mai diverse sectoare de utilizare.

Tracțiunea total mecanică permite să profitați din plin de puterea motorului, șenilele din cauciuc și motorizarea performantă stau baza garantării unei capacități de transport de 500 kg.

Numeroasele accesorii aplicabile fac din transportorul cu șenile Grillo Dumper 507 PTO nu numai un transportor, ci și un utilaj multifuncțional.

Bena de încărcare din oțel, este echipată cu sistem de fixare pentru asigurarea încărcăturii și obloane extensibile, crescând astfel capacitatea de încărcare. Dimensiunile interioare ale benei sunt de 100×70 cm cu o înălțime de 40 cm, dimensiunile cu bena extinsă sunt de 118×122 cm.

Bascularea înspre față este asistată de un telescop pe gaz menit să reducă la maxim efortul necesar.

Transportorul cu șenile Grillo Dumper 507 PTO este compact, cu un centru de greutate scăzut. Aceste caracteristici asigură un progres ușor în siguranță totală, în special pe pante. Profilul tractorului șinelor permite tracțiunea în toate condițiile de sol, fiabile și pe pante abrupte.

Capacitatea de 500 kg și viteza maximă de 8,7 km / h vă permit să finalizați rapid orice tip de transport.

Cu 4 trepte de viteză înainte și 3 de mers înapoi, nevoile multor utilizări posibile sunt satisfăcute pe deplin.

Comenzile pârghiei transportorului cu șenile Grillo Dumper 507 PTO sunt intuitive și practice de utilizat.

Sistemul de direcție al transportorului cu șenile Grillo Dumper 507 PTO proiectat de Grillo vă permite să modulați treptat direcția acționând asupra pârghiilor. Dumper 507 poate face viraje foarte strânse cu o șenilă blocată și chiar viraje cu rază foarte largă, modulată.

Șenilele transportorului cu șenile Grillo Dumper 507 PTO sunt susținute de role de oțel montate pe bucșe, iar tensiunea șenilei este reglată de un arc, măsuri esențiale pentru a asigura o mare fiabilitate și durabilitate.

 

Cu Dumper 507 PTO ești în siguranță!

 

Transportorul cu șenile Grillo Dumper 507 PTO poate fi oprit în orice moment prin simpla eliberare a manetei de avans. Frâna automată a transportorului cu șenile Grillo Dumper 507 PTO va porni imediat, garantând o oprire imediată chiar și în condiții de capacitate maximă și pante de până la 48%.

Motoarele din echiparea Dumper 507 sunt de ultimă generație, moderne, cu emisii reduse și consum redus.

Transportorul cu șenile Grillo Dumper 507 PTO este un transportor ideal pentru utilizare în cele mai variate sectoare: în mediul rural, pe șantiere, în zăpadă, în agricultură, creșterea animalelor, industrie, distribuție și grădinărit.

Vopsirea echipamentelor Grillo se face în câmp electrostatic în dublu strat.

Toate echipamentele Grillo sunt asamblate cu grijă și testate de personal specializat. Testul final este cu motorul pornit și cu un balast pentru a simula sarcina. O garanție suplimentară și finală pentru un produs de înaltă calitate.

Transportorul cu șenile Grillo Dumper 507 PTO, la fel ca toate produsele Grillo, este proiectat și construit pentru a rezista și a-și menține valoarea timp de mulți ani.