Transportor cu șenile Grillo Dumper 406

GRILLO

Transportor cu șenile Grillo Dumper 406

 

Transportorul cu șenile Grillo Dumper 406 compact și rapid, este potrivit pentru transportul oricărui tip de material în cele mai diverse sectoare de utilizare, în agricultură, creșterea animalelor, industrie și grădinărit.

Tracțiunea total mecanică permite utilizarea la maxim a puterii motorului, șenilele din cauciuc și motorizarea performantă stau la baza garantării unei capacități de transport de 400 kg. util.

Bena de încărcare din oțel este echipată cu sistem de fixare pentru asigurarea încărcăturii și obloane extensibile, crescând astfel capacitatea de încărcare. Dimensiunile interioare ale benei sunt de 100×70 cm cu o înălțime de 40 cm, dimensiunile cu bena extinsă sunt de 118×122 cm.

Transportorul cu șenile Grillo Dumper 406 compact, cu un centru de greutate jos, asigură o avansare ușoară, în special în pantă. Profilul șenilelor permite tracțiunea în toate condițiile de sol. Acestea oferă stabilitatea și siguranța potrivită pe terenuri accidentate și cu pante abrupte.

Comenzile pârghiei transportorului cu șenile Grillo Dumper 406 sunt ergonomice și intuitive. Manetele sunt proiectate pentru a minimiza forța necesară funcționării, comenzile sunt practice și ușor de utilizat.

Cutia de viteze este mecanică cu pinioane în baie de ulei, 3 trepte înainte și 3 trepte de mers înapoi și permite o viteză maximă de 3,5 km / h.

Sistemul de direcție al transportorului cu șenile Grillo Dumper 406 proiectat de Grillo vă permite să modulați treptat direcția acționând asupra pârghiilor. Transportorul cu șenile Grillo Dumper 406 poate efectua viraje strânse.

Șenilele transportorului cu șenile Grillo Dumper 406 sunt susținute de role din oțel montate pe bucșe, iar tensiunea șenilei este reglată de un arc, măsuri indispensabile pentru a asigura o mare fiabilitate și durabilitate.

 

Cu Dumper 406 ești în siguranță!

 

Transportorul cu șenile Grillo Dumper 406 poate fi oprit în orice moment prin simpla eliberare a manetei de avans. Frâna automată a transportorului cu șenile Grillo Dumper 406 va intra în acțiune, garantând o oprire imediată chiar și în condiții de capacitate maximă și pe pante.

Sunt disponibile două motoare pe benzină, Kohler 3000 și Honda GX200. Ambele motoare adoptă soluții moderne care le garantează fiabilitatea.

 

Emisii reduse, consum redus și performanțe ridicate

 

Vopsirea echipamentelor Grillo este în câmp electrostatic cu strat dublu.

Toate echipamentele sunt asamblate cu grijă și testate de personal specializat. Testul final este cu motorul pornit și cu un balast pentru a simula sarcina! O garanție suplimentară și finală pentru un produs de înaltă calitate.

Transportorul cu șenile Grillo Dumper 406, la fel ca toate produsele Grillo, este proiectat și construit pentru a rezista și a-și menține valoarea.

Categorie: Tractoras

Описание
Характеристики